Mind full of powerful stuff for a body you
want and love

Ontwikkel een positief zelfbeeld, verbeter je gezondheid en hou van jezelf

Zowel in mijn RTT praktijk in Utrecht als online help ik vrouwen om vrij te worden van pijn, angsten, slechte gewoontes en beperkende overtuigingen door middel van krachtige, blijvende mindset-veranderingen en zelf-liefde, zodat ze zich geweldig kunnen voelen in hun lichaam, hun volledige potentieel kunnen benutten en een gelukkig leven kunnen leiden.

 

Mind full of

powerful stuff

for a body you
want and love

Klaar om je leven te veranderen met RTT in Utrecht of online? Begin met mijn gratis cadeau voor jou

Wat vreet er aan je?

Als je in de spiegel kijkt, voel je je dan onzeker over hoe je eruit ziet?
…teleurgesteld in jezelf?
… ongemakkelijk in je lichaam?

Frustreert het je dat gezond eten en diëten niet lukken, hoe hard je het ook probeert?

Heb je een ongezonde relatie met eten of een eetstoornis?

Ben je zo onzeker dat je niet de kleren kunt dragen waar je van houdt of kunt genieten van het eten zonder je schuldig te voelen?

Heb je kansen afgeslagen om dingen te doen die je leuk zou vinden als je jezelf maar leuker zou vinden?

Denk je dat je niet goed genoeg bent, onaantrekkelijk, onwaardig?

Heb je het gevoel dat je zelfvertrouwen, gezondheid en welzijn in een neerwaartse spiraal zitten?

“De manier om een lichaam te krijgen waar je van houdt, is door te houden van het lichaam dat je hebt”

Marisa Peer

Als dit je bekend in de oren klinkt, heb je misschien last van een laag zelfbeeld, een gebrek aan zelfliefde of worstel je met je lichaamsbeeld. Je kunt je onzeker voelen – over je uiterlijk, vaardigheden, potentieel. Het overkomt velen van ons en heeft een negatieve invloed op onze gezondheid, stemming, relaties en sociale leven. Het beïnvloedt onze kansen in het leven. Of je nu een nieuwe moeder bent die worstelt om weer op je ideale gewicht te komen, iemand met slechte eetgewoonten, iemand die moe is van beperkende diëten, verkeerde workouts, dure procedures en supplementen die niet werken, of iemand die bang is om uit te gaan omdat je bang bent dat anderen net zo kritisch naar jou zijn als jij naar jezelf.

Deze problemen kunnen worden veroorzaakt door sociale druk om te voldoen aan onrealistische schoonheidsnormen, kwetsende vergelijkingen met anderen, een verkeerde opvoeding en onvervulde behoeften. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat we twijfelen aan onze waarde en ons lichaam haten.

Maar er is een manier om hier uit te komen. Deze keer voorgoed.

Terwijl de media en de afslankindustrie ons vaak vertellen dat we ons lichaam moeten beperken en straffen om het lichaam te krijgen dat we willen, ben ik ervan overtuigd dat het anders kan en moet. Ik geloof sterk dat een krachtige mindset-verandering, zelfbewustzijn en zelfliefde de gewenste, blijvende resultaten kunnen opleveren.

Stel je voor dat het allemaal binnen handbereik is, maar één krachtige mindset shift van je vandaan…

Stel je voor dat je je zelfverzekerd voelt in elke situatie. Ontspannen, waardig en absoluut zeker dat je alles aankunt wat het leven te bieden heeft.

Stel je voor een krachtige verschuiving, waardoor je volledig van jezelf gaat houden, in die mate dat je klaar bent om ook andere liefdevolle relaties in je leven te verwelkomen.

Stel je voor dat je ongevoellig bent voor alles wat jou niet dient. Enthousiast bent over het maken van de juiste keuzes. En jezelf liefde en zorg geeft die je zo verdient.

Stel je voor dat je in staat bent om succesvol om te gaan met stress, verlies, angst, verveling en uitdagingen. Zonder gebruik te maken van eten, drinken of materiële zaken als een copingmechanisme.

Stel je voor dat je de kracht hebt om betere keuzes voor jezelf te maken. En dat volledig achter de keuzes staat die je gaat maken.

Ik vind het geweldig om je hierbij te helpen en deze visie samen met jou te realizeren.

RTT Hypnotherapie Utrecht - Blijvende transformatie

Psycholoog, RTT therapeut opgeleid door wereldberoemde therapeut Marisa Peer, klinische hypnotherapeut, mindfulness coach

Resultaatgerichte therapeut. Gericht op het behandelen van de onderliggende oorzaak van een probleem en  op het bouwen van veerkrachtige mindset-veranderingen. Ik kan je helpen bij het herprogrammeren van je onderbewuste en het aanleren van nieuwe, levenslange gewoonten die je transformatieproces ondersteunen.

Ik ben er om je te helpen en als je gemotiveerd bent om je leven in eigen hand te nemen en committed bent om je transformatieproces vorm te geven, kunnen we al snel een blijvend resultaat realiseren in slechts 1 – 3 sessies. 

Krachtige therapie online en live in Utrecht, Nederland. Ik werk ook graag met anderstaligen, migranten en expats, in het Engels of Pools.

RTT Hypnotherapie Utrecht – Blijvende Transformaties

Erkend door
SCAG logo hypnotherapie UItrecht
Graduate University of Gdansk

Hoe kan Michalina jou helpen?

De kans is groot dat je deze website bezoekt omdat je ongemak of pijn hebt. Misschien voel je je geblokkeerd en gefrustreerd en wil je iets veranderen in je leven, iets loslaten of groeien als persoon. Misschien ben je op zoek naar hulp.

Door gebruik te maken van het krachtige potentieel van je onderbewuste, kan ik je helpen om de blijvende, structurele veranderingen tot stand te brengen. Ik streef ernaar om dit effectief en snel te doen, in slechts 1 tot 3 sessies.

Leer meer over mijn aanpak.

Hieronder staan de thema’s waarin ik gespecialiseerd ben.

Als het onderwerp waaraan je wilt werken niet in de lijst staat, betekent dit niet dat ik of de hypnotherapie je niet kan helpen.

RTT Hypnotherapie Utrecht – Blijvende Transformaties. Gewichtscontrole, Lichaamsbeeld & Zelfliefde

Gewichtscontrole, Afvallen, Lichaamsbeeld & Zelfliefde

Positief zelfbeeld, gewichtsverlies, lichaamsbeeld, onzekerheid, eetstoornissen, emotioneel eten, eetbuien & overeten, eetverslavingen, ongezonde relatie met eten, hypnotische maagband, beweging, zelfacceptatie & zelfliefde

RTT Hypnotherapie Utrecht – Blijvende Transformaties. Depressie, Verdriet & Zingeving in het leven

Depressie, Verdriet & Zingeving in het leven

Depressie, omgaan met verdriet, verlies, rouw, uit elkaar gaan, echtscheiding, schuld, schaamte, verwijt, slecht humeur, vreugde en geluk, zin van het leven, je doel vinden, burn-out, spanningsklachten en overspannenheid, droomcarrière, woedebeheersing

RTT Hypnotherapie Utrecht – Blijvende Transformaties. Chronische pijnbestrijding, Fysieke problemen, Slapeloosheid & Algemene gezondheid

Chronische pijnbestrijding, Fysieke problemen, Slapeloosheid & Algemene gezondheid

Pijnbestrijding, verslavingen, stoppen met roken, gokken, gecontroleerd drinken, haargroei, gezichtsvermogen, mobiliteit, migraine, rugpijn, huidaandoeningen, eczeem, IBS, PMDD, fibromyalgie, tinnitus, slaapproblemen, lichamelijke klachten, nagelbijten, immuunsysteem stimuleren

RTT Hypnotherapie Utrecht – Blijvende Transformaties. Zelfvertrouwen, Succes & Relaties

Zelfvertrouwen, Succes & Relaties

Uitstelgedrag (procrastinatie), zelfsabotage, imposter syndrome, onzekerheid, geloven in jezelf, loveability, eigenwaarde, overvloed, motivatie, doelen bereiken, carrière, faalangst, sollicitatievaardigheden, geld blokkades, emotionele blokkades, zinvolle relaties aangaan, relatieproblemen oplossen, problemen met het vertrouwen van anderen, angst voor intimiteit, verlatingsangst in relatie, bindingsangst

RTT Hypnotherapie Utrecht - Blijvende Transformaties. Trauma, Angst & Fobieën

Trauma, Angst en Fobieën

Posttraumatische stressstoornis (PTSS), complexe PTSS, trauma, jeugdproblemen, stress, angst, paniekaanvallen, spreken in het openbaar, vliegangst, angst voor afwijzing, faalangst, angst voor succes, angst voor naalden, angst voor operaties, tandartsfobie, sociale fobie, overspanning gegeneraliseerde angststoornis (GAS), obsessieve compulsieve stoornis (OCS), overmatig piekeren, ontspanning, kalmte

Zo werkt het

w

Stap 1

Plan een gratis kenninsmakingsgesprek met mij (Clarity Call). We leren elkaar beter kennen en bespreken de mogelijkheden van RTT voor jou.

l

Stap 2

De Intake, waarbij we een diepgaand consultatieproces ingaan en vaststellen welke veranderingen jij in je leven wilt zien. We maken ook een behandelingsplan dat past bij jouw behoeften.

Stap 3

In 1 tot 3 krachtige hypnotische sessies (persoonlijk of online) pakken we de hoofdoorzaak van je probleem aan en elimineren we deze voorgoed.

Stap 4

Gedurende 3 weken is er een coaching traject die je helpt met het installeren van de nieuwe, krachtgevende overtuigingen en gewoonten die je transformaties ondersteunen. Je voelt de positieve verandering in je leven en je geniet van deze nieuw verworven vrijheid.

RTT Hypnotherapie Utrecht - Blijvende transformaties

Welkom, ik ben Michalina

Als kind al voelde ik een diepe fascinatie voor het gedrag van mensen en ontwikkelde ik een sterke nieuwsgierheid naar drijfveren en hoe de menselijke geest werkt. Ik merkte dat mijn empathie mij in staat stelde mensen snel te begrijpen en ik voelde me sterk betrokken om mensen in nood te helpen.

Het verlangen om te begrijpen wat ons drijft, waarom we lijden en hoe we de gewenste veranderingen kunnen bewerkstelligen, bracht me ertoe om psycholoog en later klinische hypnotherapeut en mindfulness coach te worden.

Zelf heb ik door RTT ook geleerd hoe ik mijn eigen mentale blokkades kan overwinnen en mezelf kan bevrijden van balast die mij verder niet meer dient. Zoals bijvoorbeeld een negatief lichaamsbeeld en slaapproblemen. Hierdoor ben ik inmiddels (ervarings) deskundige geworden om een krachtige dialoog met het onderbewustzijn aan te gaan en te leren om uiteindelijk te doen wat JIJ echt wilt. 

Mijn werk is mijn passie en ik ben dankbaar dat ik kan doen waar ik van hou: mensen de kans geven om hun leven, lichaam, overtuigingssystemen en gewoonten te transformeren door middel van zelfliefde, zelfbewustzijn en een krachtige mindset.

Ik wil ook jou graag hierbij helpen want dit verdienen we allemaal!

“Ik ben niet wat me is overkomen,

ik ben wie ik  kies te worden”

Carl Gustav Jung

Wat mijn cliënten zeggen

{

Jarenlang was ik betrokken bij de therapiewereld. Genezen leek een eindeloze zoektocht. Een vriend van mij raadde RTT en een andere vriendin Michalina aan. En ik werd niet teleurgesteld. Ik vind RTT zo’n andere, verfrissende methode om trauma’s aan te raken, niet te worden vastgeroest door ervaringen uit het verleden en/of trauma’s, maar in plaats daarvan de geest zachtjes open te stellen om naar die plaatsen van pijn te gaan en helderheid te brengen. En Michalina’s altijd zo zachte steun en professionaliteit in het dragen van je door de vaak intense sessies brengt die genezing waar ik al zo lang naar op zoek was, maar die me niet lukte met andere modaliteiten. En de opnames dienen als een voortdurende therapie en ondersteuning tijdens je eigen persoonlijke RTT-reis!”

Alina, Miami

{

Ik had een geweldige RTT-ervaring met Michalina. Voordat ik haar ontmoette worstelde ik met angst, dwang, OCD, depressie en zelfmoordgedachten. Ik voelde me compleet hopeloos en beperkt. Ik was ervan overtuigd dat geluk, succes en zelfvertrouwen ver buiten mijn bereik lagen.

Michalina hielp me mijn ogen te openen voor een nieuwe wereld, een nieuwe realiteit. Langzaam maar zeker begon ik te zien hoe geweldig ik ben en hoeveel geweldige dingen ik kan doen. Ik leerde dat ik in staat ben om mijn gedachten en gevoelens onder controle te houden. Dat ik geluk kan vinden in mijn dagelijks leven en mooie relaties kan hebben met de mensen om me heen.

Vandaag sta ik sterk en vol vertrouwen, wetende dat ik alles kan bereiken waar ik mijn zinnen op heb gezet. Ik voel me gelukkig, gezond en kalm. Ik voel me getransformeerd! Dank je wel Michalina voor deze prachtige transformatie! Ik voel me geweldig!

Daria, De Bilt

{

“Beste Michalina, Ik wil je heel erg bedanken dat je me door de paden van mijn persoonlijkheid hebt geleid en dat je diepgaand hebt gekeken naar wat er mysterieus aan mij is en waarom het mijn dagelijks leven zo beïnvloedt. […] Michalina bleek een groot waarnemer en een transformerende katalysator te zijn. Haar professionele aanpak en kennis zijn een geweldig speurmiddel en een schat aan ideeën voor het vinden van de juiste sleutel om ons te bevrijden van programma’s uit het verleden.

Zoals we weten, zijn niet alle veranderingen die in ons plaatsvinden prettig en gemakkelijk te accepteren. Maar geloof me, het is het risico echt waard!!!
Wat we misschien verliezen zijn oude programma’s die ons alleen maar beperken, maar de winst kan groter zijn dan je denkt.
Wij winnen hier – wij winnen ons leven, onze vrijheid en integriteit. […]
In mijn verhaal bleek de hulp van Michalina van onschatbare waarde. Ik raad het iedereen aan die moedig en met volledig zelfbewustzijn door het leven wil gaan.

Lena, Diemen

{

“Ik had een sociale fobie, een laag zelfbeeld en kon geen grenzen stellen. Het gevolg was dat ik het moeilijk had in het leven en dat mensen misbruik van me maakten. Na vele jaren besloot ik naar een therapeut te gaan, maar de sessies hadden niet veel effect. Toen ik begon met de RTT therapie bij Michalina voelde ik meteen dat het anders was. Tot mijn verbazing moest ik veel huilen, normaal ben ik niet echt iemand die veel huilt. Ik begon een grote opluchting te voelen en mezelf veel beter te begrijpen.  

Ik werd steeds aardiger en lief voor mezelf. Iets wat ik minstens 20 jaar niet heb gedaan! Binnen slechts een week na de sessie was ik in staat om een heel groot probleem op te lossen, waarvan ik in het verleden dacht dat het voor mij onmogelijk was om het zelf op te lossen. Ik begon te begrijpen dat de RTT methode heel krachtig is en echt kan helpen om je leven veel positiever te maken.

Francesca, Bilthoven

{

Ik kan de samenwerking met Michalina van harte aanbevelen. Ze is zeer bekwaam, zeer empathisch en het was een plezier om met haar samen te werken. De methodologie die zij gebruikt, RTT, is zeer krachtig, omdat deze rechtstreeks met het onderbewustzijn werkt. Ik benaderde haar omdat ik had gemerkt dat ik beperkende overtuigingen had over het uitbreiden van mijn bedrijf en online zichtbaar zijn. De RTT sessie was letterlijk een eye-opener, omdat ik toegang kreeg tot een aantal zeer vroege herinneringen die aan de basis lagen van de beperkende overtuigingen die mij tegenhielden. Na het consolidatieproces voel ik me zelfverzekerd en bevoegd om mijn doelen na te streven. De transformatie die ik binnen zo’n beperkte tijd heb kunnen realiseren is indrukwekkend. Bedankt, Michalina, voor het ongelooflijke werk dat je doet.

Julia, Utrecht

{

“Ik vind RTT echt geweldig. Deze therapie is zo’n zegen. Het is fenomenaal om groei en beweging van binnen te zien en te voelen. Michalina, bedankt voor je begeleiding en steun op deze reis!”

Hanna, Hilversum

{
“Michalina is een zeer deskundige therapeut met veel geduld en een zeer vriendelijke benadering. De RTT hypnotherapie was een zeer aangename ervaring die me hielp om mijn angst en woede problemen te overwinnen. Ik kan de diensten van Michalina ten zeerste aanbevelen. Wees niet bang! Slechts één sessie kan de problemen oplossen die zich al jaren in je hoofd opstapelen. Bedankt Michalina”

Leon, Manila

{

Ik ben helemaal blij met deze therapie. Het is net een mini-therapiesessie elke dag! Dank God en dank je Michalina voor je begeleiding en steun op deze prachtige reis”

Leah, Zeist

{

“Ik was al jaren op zoek naar een soort therapie om een aantal zeer heftige gebeurtenissen uit mijn kindertijd […] te verwerken. Mijn gevoelens van schuld, schaamte en angst waren extreem zwaar geworden. Ik was me ervan bewust dat ik in feite mijn eigen ergste vijand was geworden, omdat ik dagelijks oorlog voerde met de zinnen in mijn hoofd die mezelf aan het afbreken waren […].  Michalina werd aan mij voorgesteld als RTT-professional via een andere vriendin die al na de 1e sessie een enorme fysieke en emotionele verbetering had gezien. Ze had vrij snel geweldige resultaten […]. Michalina was heel duidelijk en helder in haar aanpak om tot de kern door te dringen. De sessies vlogen voorbij en ik ging er helemaal in op. Ik ben verbaasd hoe ik in staat was om uit mijn sleur en blokkade te komen. De dagelijkse meditatietape hield me op het juiste spoor in mijn transformatie proces. Het belangrijkste was dat ik al in de eerste sessie mijn enorme schuldgevoel dat ik altijd met me meedraag, bijna helemaal kwijt was. Ook een lichamelijke dwangmatigheid waar ik al jaren mee worstelde (trichotillomania) verdween. De manier waarop Michalina met mijn schijnbaar enorme problemen omging en haar vermogen om mijn levensgebeurtenissen te duiden en opnieuw te kaderen, was heel helend. En dat alles op zo’n zachte manier. Het beste deel van mijn transformatie was de verandering van een zeer negatieve mindset naar een van hoop, vol  belofte en positiviteit. Ik geloof dat iedereen die een trauma heeft meegemaakt, wat moeilijk te behandelen is met conventionele therapie, goed en snel geholpen kan worden door RTT […]”

Miriam, Tampa

{
“Ik kan maar niet genoeg zeggen over Michalina en deze therapie! Nadat ik de afgelopen 40 jaar bij veel therapeuten ben geweest, was slechts één sessie met Michalina letterlijk levensveranderend. Een verschuiving was snel voelbaar. Rapid Transformational Therapy doet zijn naam eer aan en het is zo fijn om het te ervaren met zo’n kalme, liefdevolle, inspirerende persoon die het begeleidt.”

Esther, Orlando

{

Werken met Michalina via RTT in Utrecht heeft mijn leven veranderd. Ik kwam binnen met aanhoudende misselijkheid en angst, niet wetend wat de oorzaak was. Na slechts één RTT-traject verdween niet alleen de misselijkheid volledig, maar kreeg ik ook duidelijkheid over de hoofdoorzaken van mijn ongemak. Ik voel me nu zoveel beter, meer op mijn gemak en heb controle over mijn gedachten en emoties. Ik kan Michalina van harte aanbevelen aan iedereen die te maken heeft met misselijkheid of angst. Bedankt voor je hulp en steun!”

Sara, Amsterdam

{

“Dankzij Michalina’s RTT Utrecht praktijk heb ik een ongelooflijke genezingsreis doorgemaakt na een ongeluk. Door middel van hypnose en de kracht van mijn geest, heb ik niet alleen een litteken voorkomen, maar was ik ook getuige van de snelle transformatie van mijn huid.

Ik heb het gevoel dat ik echt gebruik heb gemaakt van het potentieel van mijn onderbewustzijn om de genezing te versnellen. Elke week zag ik mijn huid en het algehele welzijn aanzienlijk verbeteren.

Ik ben voor altijd dankbaar voor dit littekenvrije herstel en de ontdekking van de ongelooflijk helende kracht van de geest.”

Mirela, De Bilt

{

“Michalina is zo professioneel en begripvol. Ik had een eye-opening ervaring met mijn RTT sessie. Dingen die diep van binnen zaten, kwamen naar boven en Michalina heeft me er met begrip en compassie doorheen geleid. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen. Eén sessie plus de persoonlijke opnames kunnen je leven veranderen.

Maria, New York

{

“Ik wil Michalina bedanken voor haar grote inzet en bijdrage aan mijn casus! Voor mijn RTT-traject worstelde ik met PMDD, waardoor ik elke maand voor mijn menstruatie veel geestelijke problemen had, waaronder depressieve stemmingen.

Tijdens mijn sessie met Michalina voelde ik me erg goed gesteund en rustig. De opnames die ze me gaf, hielpen me in slaap te vallen en ik vond het heerlijk om naar haar ontspannende stem te luisteren.

En nu ben ik zo verbaasd, omdat ik me al veel meer in balans en gelukkiger voel dan voorheen. Ik heb echt al vroeg na onze hypnotische sessie de resultaten kunnen merken.

Ik denk dat een breed scala aan mensen veel voordelen kan hebben van een sessie met Michalina, omdat verschillende mentale problemen kunnen worden gekoppeld aan overtuigingen die we uit onze kindertijd hebben meegekregen. Ik ben er zelfs van overtuigd dat deze vorm van therapie effectiever kan zijn dan sommige vormen van psychotherapie die een grotere tijdsbesteding met zich meebrengen. Ik ben positief verrast door het effect dat RTT op mij heeft gehad en kan Michalina van harte aanbevelen als je RTT-therapeut.”

Nathalie, Amsterdam

{

Michalina is een geweldige RTT-therapeut. Ze is heel intelligent, warm en aardig.

Ze verplaatste zich zo gemakkelijk in mijn schoenen, begreep me en was daardoor in staat om me op een geweldige manier te helpen.

Ze stak veel tijd in het voorbereiden en personaliseren van mijn sessie en in het maken van de opnames die ik voor en na de sessie kon beluisteren. Haar follow-up na de behandeling verdient een medaille. Haar professionaliteit en vriendelijkheid ook.

Ik kwam bij haar met ondraaglijke pijn en was zwaar onder de medicijnen zodat ik deze pijn, die leek op een fysieke reden, kon verdragen.

De sessie duurde twee uur, waarna de pijn voor 95% verdween en ik kon stoppen met de pijnstillers.

Nu ik me bewust was geworden van de werkelijke bron van de pijn, begonnen er veel dingen in mijn leven te veranderen. Ik begon mentaal veel gezonder te worden. Ik ben nu in staat om mezelf te zijn, om mezelf te bevrijden van perfectionisme en om het verleden achter me te laten. Mijn hele familie verandert door mijn transformatie.

Rapid Transformation Therapy is echt snel en ik beveel Michalina aan als een extreem goede, warme en consciëntieuze therapeut.”

Fleur Z., Utrecht

{
RTT for hair growth

“Als je klaar bent om in je kracht te komen, raad ik je ten zeerste aan om een sessie met Michalina te boeken.”

“Michalina is zo’n fantastische therapeut. Ik had maar één sessie met haar voor haargroei, en meer was er niet nodig. Al twee weken na mijn RTT-sessie kon ik echt zien dat mijn haar dikker en steviger was geworden. Drie maanden later zijn de resultaten geweldig. En ik voel me zoveel zelfverzekerder. Als je klaar bent om in je kracht te stappen, raad ik je ten zeerste aan om een sessie met Michalina te boeken. Je zult er geen spijt van krijgen. Ik vind het heerlijk om naar de persoonlijke transformerende opname te luisteren. Aan het eind van de dag is dat het enige waar ik naar uitkijk. Ik zal Michalina aanbevelen bij familie en vrienden.”

Willow Woolf, Ulverston

{

“Mijn traject met Michalina had als doel om mijn grote angst te overwinnen om achterop een motor te stappen. Tijdens de sessie was Michalina heel tactvol en zorgzaam, ze maakte het heel makkelijk voor me om me open te stellen en heel eerlijk tegen mezelf te zijn over de momenten in mijn leven die niet zo prettig waren. In je eigen angst kijken is nooit makkelijk, maar bij Michalina voelde ik me altijd op mijn gemak en werd aangemoedigd om verder te gaan dan mijn huidige beperkingen. De sessie liet me een aantal verrassende ontdekkingen over mezelf meemaken – deze hielpen niet alleen met mijn angst voor motors- maar ook met andere aspecten van mijn leven. Na de sessie voelde ik me verlicht omdat er een innerlijke transformatie heeft plaatsgevonden.

Na de sessie heb ik naar de opname geluisterd. Ik waardeerde het zeer dat Michalina deze heel persoonlijk en afgestemd op mij heeft gemaakt! En op een dag voelde ik me opeens helemaal onverschillig voor motors…
En uiteindelijk, ongeveer een maand na onze sessie, zat ik in Rome achter op de motor van een vriend om de  stad te zien. Een echte test voor RTT! Nou, het ging absoluut geweldig! In het begin voelde ik me nogal stijf, maar gaandeweg kon ik meer ademen en tegen het einde van de dag voelde ik me helemaal op mijn gemak, leunde ik naar links en rechts en genoot ik echt van de rit, de stad en het gezelschap! Het is een fantastisch gevoel om over je angst heen te komen, het was alsof ik een nieuwe dimensie van vrijheid voor mezelf creëerde.
Ik ben Michalina zo dankbaar dat ze me met dit probleem heeft geholpen en ik kan haar uit de grond van mijn hart aanbevelen!”

 

Aneta, Stockholm

{

“Ik heb Michalina gevraagd voor een sessie om me te helpen mijn lage zelfbeeld, lage energie en gewichtsproblemen te overwinnen. Ik had niet verwacht dat ik binnen 3 maanden zoveel meer energie, geluk en motivatie zou hebben. De sessies gaven me mijn kracht, levensvreugde en zelfvertrouwen terug en ik heb het gevoel dat ik mijn leven hervonden heb. Ik geniet nu van mijn dagelijkse rondjes hardlopen en naar de sportschool gaan, en hoewel ik nog een lange weg te gaan heb, ben ik erg positief over de weg die voor me ligt.”

Iwona Kubny, Tilburg

{

“Voor de behandeling had ik mijn twijfels over hypnose, maar nu ben ik dankbaar dat ik het gedaan heb. Ik had sessies met Michalina voor meerdere problemen, waaronder stoppen met roken. Ik besloot hulp te zoeken toen het een bedreiging werd voor mijn relatie, gezondheid en mijn financiën. Dat was een geweldige beslissing. De behandelingen waren echt bevrijdend en transformerend. Ik ben nu een betere partner, gezonder en vrij van verslavingen. Ik ben nu 90 dagen rookvrij en heb geen interesse meer in sigaretten.”

Petra, Münster

{
“Ik was extreem angstig en gestrest voor een komende operatie. Ik ben een oudere persoon en verwachtte het allerergste en bereidde me op het ergste voor. Ik voelde me verlamd door angst. Michalina hielp me mijn houding te veranderen. Toen ik ’s nachts wakker werd en bijna een paniekaanval kreeg, luisterde ik naar de opname die ik van haar had gekregen en voelde me meteen beter en kalm. Het liet me geloven dat de operatie goed zou gaan. Ik geloof dat het ook het genezingsproces na de operatie vergemakkelijkte. Ik ben dankbaar voor deze ervaring.”

Annemarie, Utrecht

{
Mijn hele leven voelde ik me een mislukkeling, omdat ik dacht dat ik niet goed, slim en mooi genoeg was. Ik werd een emotionele eter en gebruikte eten om met stress om te gaan. Ik dacht niet eens dat het kon veranderen totdat ik in contact kwam met Michalina. Nadat ik haar transformerende programma had gevolgd, ben ik niet langer geïnteresseerd in snacken en junkfood en ik eet halve porties. Ik voel me meer ontspannen en fit, en ik ben vrij van schuldgevoelens. Ik voel geen druk meer om me ergens voor te verontschuldigen en ik kan eindelijk van mijn leven genieten. Ik geloof in mezelf.

Sophie, Den Haag

{

“Voordat ik met Michalina begon te werken, had ik problemen met motivatie en zelfvertrouwen. Ik woon en werk in het buitenland en was niet volledig tevreden met mijn situatie. Mijn vrouw had al met Michalina gewerkt en was blij met de resultaten, dus schreef ik me ook in voor online sessies. Michalina heeft een rustige stem en ze hielp me om me open te stellen en over mijn problemen te praten. Ik realiseerde me dat ik “geldblokkades” had. Aan het einde van de tweede sessie voelde ik me zoveel beter, gemotiveerd en gefocust. Mijn zelfvertrouwen was terug.”

Alexey, Tilburg

Mijn programma’s zijn uniek

Het is snel en oplossingsgericht. Ik pas psychologie, coaching en Rapid Transformational Therapy (RTT®) toe. In plaats van de symptomen te behandelen, richt ik me op de hoofdoorzaak om deze vervolgens te elimineren.

Tijd voor een upgrade! Samen creëren we nieuwe, krachtgevende overtuigingssystemen en ontwikkelen we levenslange gewoonten die je transformatie ondersteunen. Door middel van hypnose herprogrammeer je je mindset van binnenuit. Je creëert een enorme verschuiving en blijvende resultaten voor je gezondheid, lichaam, zelfvertrouwen en relaties met anderen.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe hypnose kan voelen, heb ik een hypnotische opname gemaakt voor Innerlijke Kalmte en Perfecte Ontspanning.

De meesten van ons hebben nooit geleerd om:

 • onvervulde behoeften die we als kind hadden aan te pakken
 • onze emoties en stress te beheersen zonder dat ons lichaam en onze gezondheid daarvoor de prijs betalen
 • angsten en blokkades te identificeren die we in ons leven hebben aangeleerd en hoe we deze kunnen afleren
 • balans en harmonie te vinden in de dagelijkse chaos
 • jeugdtrauma’s op te lossen
 • herstellen van afwijzingen
 • van onszelf te houden en onszelf accepteren
 • onszelf voorbereiden op betekenisvolle relaties met anderen
 • onszelf op de eerste plaats zetten zonder schuldgevoel
 • goed voor onszelf zorgen, ons lichaam en onze tijd respecteren
 • duidelijke, gezonde grenzen stellen op een vriendelijke manier
 • door liefdesverdriet, pijn, onzekerheid en ongemak heen komen
 • authentiek zijn en echt verbonden zijn met anderen
 • je innerlijke criticus het zwijgen opleggen en je innerlijke cheerleader wakker maken

…maar het is nooit te laat om het te veranderen.

Dit is hoe je leven zal veranderen als gevolg van een programma dat ik voor jou heb gemaakt:

 • Je stopt met je leven te verspillen door jezelf te bekritiseren en te straffen
 • Je voelt je goed genoeg, waardig en compleet
 • Je creëert een perfecte relatie met je lichaam en voeding
 • Je maakt een einde aan giftige dynamieken en patronen en je stopt met een negatieve interne dialoog
 • Je komt tot jezelf en leert je emoties te uiten
 • Je vergeeft jezelf voor fouten uit het verleden
 • Je beseft dat je je gedachten volledig onder controle hebt en gebruikt ze in je voordeel
 • Je ontwikkelt fenomenale copingvaardigheden en grijpt niet meer terug naar eten, alcohol, winkelen, etc. 
 • Je wordt je beste vriend
 • Je laat mentale blokkades en angsten los en begint te leven op de manier zoals jij dat wilt.
RTT Hypnotherapie Utrecht - Blijvende Transformaties

Ontvang je gratis hypnotische opname om je overtuigingen te upgraden

Word rustiger en verhoog je algehele gevoel van ontspanning met deze gratis geleide meditatie.

  Door je gegevens op te sturen, meld je je aan voor de nieuwsbrief en relevante updates van Michalina en Great Mind Lab. Je bent vrij om je op elk gewenst moment uit te schrijven.

  Je nieuwe leven

  begint vandaag

  Dit gesprek is bedoeld om duidelijkheid te krijgen over hoe en wanneer je geholpen zou kunnen worden met het probleem dat je ervaart.